College Jersey, Justin Tucker Jersey, College Jersey, https://www.collegeedgeshop.com, Peyton Manning Colts Jersey, College Shop Fan
 

Teknoloji Transferi Eğitimi

Teknoloji Transferi sistematik olmak zorundadır ve Ar & Ge aşamasında itibaren elde edilen dokümante edilmiş tüm bilgi ve deneyimlerin uygun, sorumluluk alabilecek ve yetkili taraflara devrini zorunlu tutmaktadır. Teknoloji Transferinde tüm parametrelerin eksiksiz olarak yerine getirilebilmesi için öncelikle Teknolojiyi Gönderen Birim ve Teknolojiyi Alan Birim arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin maksimum önem taşıdığının tüm taraflarca benimsenmesi gerekmektedir.

İlaç Üreticisi Firmalar son yıllarda giderek artan rekabet ortamında ayakta kalabilmek için firma içinde kapasite arttırımı, yeni tesis kurulumları, operasyonların yer değişiklikleri, birleşmeler ve satın almalar vb. durumlarla karşı karşıya gelebilmektedir. Bu tür durumlarda başvurdukları en sistematik uygulama Teknoloji Transferi çalışmalarıdır. Teknoloji Transferinin bu kadar karmaşık ve yüksek dikkat gerektiren bir proses olması nedeni ile gerçekleştirilecek her türlü dokümante edilmiş olan faaliyetin Kalite Yönetim Sistemleri ve GMP, Ar & Ge, Üretim ve Kalite kontrol konularında uzmanlaşmış kalifiye personel ile desteklenmesi gerekmektedir.

Paylaş